SORTIDES B22 - temporada 2022

Sortides mes actual

  

CALENDARI ESTIU 2023

 

MARÇ 2023

 

Dia 4 Març: Pernilada

Pernilada de Club - Castellbisbal “Bar Santa Rita” Tel.: 93.772.31.57

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla (RG), Castellbisbal, Alt de la Creu de Batlles (RG), Baixada a Rubí per Les Martines, Castellbisbal.

TORNADA: Castellbisbal, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, i Barcelona.

Extra Balll: Un cop a Molins de Rei pujar a Santa Creu d’Olorda, Vallvidrera i Tibidabo

SORTIDA: 8.00 h de Palau Reial

Distancia: 67 qm. Desnivell: 651 m Index duresa IBP: 40

 

Dia 11 Març: Avinyó Nou “Rte. La Calsoteca” Tel. 93 131 45 80

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), Cervelló, Vallirana, Les Casetes d’en Julià, El Lledoner, Alt de l’Ordal (RG), Ordal, El Pago, Cantallops, Clariana, Avinyó Nou TORNADA: Avinyó Nou, Olesa de Bonesvalls (RG), Begues, Variant de Begues, Alt de Begues (RG), Bruguers, Gavà, Carretera de Viladecans, Zona de Terminales Aeroport, El Prat de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: 8:00 h de Palau Reial

Distància: 89 qm. Desnivell: 1.079 m Index duresa IBP: 73

 

Dia 18 Març: Vacarisses (per Castellbell) “Bar Cal Xavi” Tel.: 93.828.01.94

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Carretera de Les Carpes, Olesa de Montserrat (RG), Monistrol de Montserrat, Castellbell i el Vilar (RG), Vall de Montserrat, Vacarisses.

TORNADA: Vacarisses, Viladecavalls, Terrassa (RG), Les Fonts, Rubí, Sant Cugat del Vallès (RG), Les Planes, Vallvidrera (RG), Barcelona.

Opcional: Un cop arribats a Molins de Rei, podem pujar els 12 qm de Santa Creu d’Olorda i arribar a Vallvidrera i els que encara tinguin ganes de gresca fer cim del Tibidabo.

SORTIDA: 8:00 h de Palau Reial.

Distancia: 107 qm. Desnivell: 1.052 m Index duresa IBP: 76

 

Dia 25 Març: Les Carpes (3 cims) “Casa Pedro” Tel. 93 770 22 78

ANADA: Palau Reial, Vallvidrera, Cruïlla del Tibidabo (RG), Sant Cugat del Vallès, Rubí (RG), Urb. Les Martines, Alt de la Creu del Batlle (RG), Ullastrell, Santa María de Vilalba, Urb. Rives Blaves, Olesa de Montserrat (RG), Les Carpes.

TORNADA: Les Carpes, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Polígon Industrial La Ferralla, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

Opcional: Un cop arribats a Molins de Rei, podem pujar els 12 qm de Santa Creu d’Olorda i arribar a Vallvidrera i els que encara tinguin ganes de gresca fer cim del Tibidabo.

SORTIDA: 7.30 h de Palau Reial.

Distancia: 86 qm. Desnivell: 1.250 m Index duresa IBP: 75

 

ABRIL 2023

 

Dia 1 Abril: Pantà del Foix Rte. El Barretet Tel.: 93.102.22.69

ANADA: Pl. Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, El Prat de LLobregat, Enllaç a Terminal 2, Zona externa del Aeroport a Les Filipines, Autovía C-31 – Gavà Mar, Castelldefels (RG), Les Botigues de Sitges, Garraf, Alt de la Maladona, Sitges (RG), Vilanova i La Geltru, Castellet

TORNADA: Castellet, Les Masuques, La Gornal, Santa Margarida i Els Monjos (RG), Variante N-340, Avinyo Nou (RG), Clariana, Cantallops, El Pago, Ordal, Port de l’Ordal (RG), Vallirana, Cervelló, Sant Vicenç dels Horts (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: 7:30 h de Pl. Espanya

Distància: 127 qm. Desnivell: 1.200 m Index duresa IBP: 98

 

Dia 8 Abril: Sant Miquel del Fai “Rte. El Revolt” Tel.: 93 866 08 43

ANADA: Pl. Espanya, Montcada i Reixac (RG), Sant Fost Campsentelles, Mollet del Vallès (RG), Parets del Vallès, Lliçà de Vall, Lliçà de Munt, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues, Sant Feliu de Codines (RG), Sant Miquel del Fai, Sant Quirze Safaja.

TORNADA: Sant Quirze Safaja, Sant Feliu de Codines, Caldes de Montbui (RG), Palau i Solita, Santa Perpétua de Mododa (RG), La Llagosta, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Barcelona.

Opcional: En arribar al Pont de Montcada, qui tingui ganes de gresca encara pot arribar a Barcelona per el Cementiri de Collserola.

SORTIDA: 7:30h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 115 qm. Desnivell: 1.178 m Index duresa IBP: 100

 

Dia 15 Abril: Llavaneres (Pollastre per Sant Pol) “Rte. Can Pere Joan” Tel 93 792 67 90

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs (RG), Badalona, Montgat, El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Mataró (RG), Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d’Estrac, Arenys de Mar, Canet de Mar, Sant Pol de Mar (RG), Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Arenys de Munt, Coll del Pollastre, Torrentbó, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres (Poble), Llavaneres N-II.

TORNADA: Sant Andreu de Llavaneres, Mataró (RG), Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou, Montgat (RG), Badalona, Sant Adrià de Besòs, Barcelona.

SORTIDA: 7:30 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 112 qm. Desnivell: 841 m Index duresa IBP: 63

 

Dia 22 Abril: Monestir de Montserrat “Bar La Roca” Tel.: 93.835.02.93

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Carretera de Les Carpes, Olesa de Montserrat (RG), Monistrol de Montserrat, Monestir de Montserrat (RG), Monistrol de Montserrat.

TORNADA: Monistrol de Montserrat, Olesa de Montserrat, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, Polígon La Ferralla, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: 7:00 h de Palau Reial.

Distancia: 117 qm. Desnivell: 1.254 m Indez duresa IBP: 104

 

Dia 29 Abril: Avinyó Nou “La Calsoteca” Tel.: 93 131 45 80

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Castellvi de Rosanes, Gelida, Sant Sadurní d’Anoia (RG), Els Cassots, Cantallops, Avinyó Nou.

TORNADA: Avinyó Nou, Olesa de Bonesvalls, Urbanització Pla d’en Pelach (RG), Vallirana, Cervelló, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: 7:00 h de Palau Reial.

Distancia: 104 qm. Desnivell: 1.163 m Indez duresa IBP: 81

 

MAIG 2023

 

Dia 6 Maig: ESPECIAL DE PRIMAVERA

Aquesta ruta es fa amb desplaçament en vehícle fins al punt d’inici de la ruta.

Es prega, per al bon funcionament de la ruta, la màxima puntialitat en els punts de quedada

Desplaçament amb vehícle: 60 Km - 1 h

Altres opcions: Anar en tren i dormir la nit abans allà.

RUTA: Vilafranca del Penedès, La Bleda, Cunilleres, Cornudella, Sant Jaume dels Domenys, Alt de la Ventosa, Pla De Manlleu, Alt de Pontons, Pontons, Torrelles de Foix, Sant Martí Sarroca, Guardiola de Font-Rubí, L’Avellà, Font-Rubí, Alt de Font-Rubí, Les Llambardes, Alt de La Llacuna, La Llacuna, Sant Joan de Mediona, Sant Pere Sacarrera, Sant Quintí de Mediona, Guardiloa de Font-Rubí, Vilobí del Penedès, Les Cabanyes, Pacs del Penedès, Vilafranca del Penedès

SORTIDA: 7.00 h de Vilafranca del Penedès

Distancia: 130 qm. Desnivell: 1.982 m Index duresa IBP: 127

 

Dia 13 Maig: Canyelles “Rte. El Casal” Tel.: 93 897 37 02

ANADA: Pl. Espanya, El Prat de Llobregat (RG), Enllaç a Terminal 2, Zona externa del Aeroport a Les Filipines, Autovia C-31 – Gavà Mar, Castelldefels (RG), Les Botigues de Sitges, Garraf, Alt de la Mala Dona, Sitges (RG), Sant Pere de Ribes, Canyelles.

TORNADA: Canyelles, Sant Miquel d’Olèrdola (RG), Sant Pere Molanta, Avinyó Nou, Cantallops, Ordal, Port de l’Ordal (RG), Vallirana, Cervelló, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: 7:00 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 108 qm. Desnivell: 1.169 m Index duresa IBP: 86

Opcional: Opcional pujar al Castell d’Olerdola, 2 km al 8’6% Mig amb 13% Max. y 180m de desnivell

 

Dia 20 Maig: Mostra d'Entitats (1 punt extra els que signin al stand de la grupa)

Castellar del Vallès

ANADA: Pl Espanya, Carretera de Vallvidrera, Vallvidrera (RG), Sant Cugat del Vallès (RG), Rubí, Les Fonts de Terrassa, Terrassa (RG), Matadepera, Castellar del Vallès.

TORNADA: Castellar del Vallès, Sentmenat, Polinyà (RG), Polígon Santiga, Ripollet, Montcada i Reixac (RG), Santa Coloma Gramenet, Barcelona.

SORTIDA: 7:00 h de Pl. d’ Espanya

Distancia: 88 Qm. Desnivell: 1.118 m Index duresa IBP: 68

 

Dia 27 Maig: Vallgorguina (per la costa) “Rte Fogons de Xeremell” Tel.: 666 531 499

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs (RG), Badalona, Montgat, El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Mataró (RG), Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Torrentbó, Arenys de Munt, Coll de Collsacreu (RG), Vallgorguina.

TORNADA: Vallgorguina, Sant Celoni, Vilalba Sasserra, camí rural a Llinars, Polígons Cardedeu, Santa Agnès de Malanyanes, La Roca del Vallès (RG), Vilanova del Vallès, Montornès del Vallès, Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Montcada i Reixac (RG), Santa Coloma de Gramenet, Barcelona.

SORTIDA: 7:00 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 120 qm. Desnivell: 1.236 m Index duresa IBP: 81

 

JUNY 2023

 

Dia 3 Juny: La Baix Llobretat (Begues) “La Taperia” Tel.: 93.105.85.82

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca (RG), Corbera de Llobregat, La Palma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts (RG), Torrelles de Llobregat, Begues

TORNADA: Begues, Olesa Bonesvalls, Pla de Pelach, Vallirana, Cervelló, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona

Opcional: Qui encara tingui ganes de gresca pot pujar per Santa Creu d’Olorda fins al Tibidabo.

SORTIDA: 7:00 h Palau Reial

Distancia: 99 qm. Desnivell: 1.212 m Index duresa IBP: 88

 

Dia 10 Juny: SITGES “Bar - Restaurant La Era” Tel. 93 894 73 99

ANADA: Pl. Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat (RG) , Enllaç a Terminal 2, Zona externa del Aeroport, Carretera Viladecans B-204, - Gavà (Bombers) – Carretera de La Sentiu, Castelldefels (RG), Les Botigues de Sitges, Garraf, Alt de la Maladona, Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Sitges.

TORNADA: Sitges, Garraf, Les Botigues de Sitges (RG), Castellldefels, Autovía C-31, Gavà Mar, Rotonda de Filipines (RG), Zona del Aeroport, El Prat de Llobregat, Zona Franca, Barcelona.

Opcional: Els que encara acabin amb ganes de gresca poden pujar al Castell de Montjuiïc

SORTIDA: 7:00 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 105 qm. Desnivell: 1.046 m Index duresa IBP: 73

 

 

Dia 17 Juny: Hostalets de Pierola “Casal Català” Tel.: 93 771 24 02

ANADA: : Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Castellví de Rosanes, Gelida, Sant Llorenç d’Hortons, Piera, Hostalets de Pierola

TORNADA: Hostalets de Pierola, Masquefa, Beguda Baixa, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, Polígon La Ferralla, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: 7:00 h de Palau Reial

Distancia: 104 qm. Desnivell: 975 m Index duresa IBP: 69

 

Dia 24 Juny: La Garriga (por Sabadell) “Rte. Triangle” Tel.: 93 871 79 27

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adrià Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Montcada i Reixac (RG), Sant Fost Campcentelles, Martorelles, Vilanova del Vallès, La Roca del Vallès (RG), Santa Agnés de Malanyanes, Cardedeu, Marata, Llerona, La Garriga.

TORNADA: La Garriga, Canovelles, Granollers, Montmelò (RG), Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Montcada i Reixac (RG), Santa Coloma de Gramenet, Barcelona

Opcional: Qui vulgui, un cop arribat a Montcada pot tornar a Barcelona per el Cementiri de Collserola o el Forat del Vent.

SORTIDA: 7:00h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 102 qm. Desnivell: 883 m Index duresa IBP: 54

 

JULIOL 2023

 

Dia 1 Juliol: Castellví Rosanes (Font Pineda y Creu Junior) “Castell de St Jaume”

ANADA: Palau Reial, Av. Diagonal, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), Palleja, Urbanització Font Pineda, Corbera de Llobregat, Urbanització La Creu Aragall Junior, Alt de la Creu Aragall, Gelida, Castllví de Rosanes.

TORNADA: Castellví de Rosanes, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, Polígon la Ferralla, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

ANADA OPCIONAL: Pujar per La Palma, Corbera i La Creu d’Aragall, pero caldrá esperar als companys al cim.

SORTIDA: 7:00 h de Palau Reial

Distancia: 74 qm. Desnivell: 1.130 m

 

Dia 8 Juliol: Vacarisses (per Castellbell) “Braseria El Teix” Tel.: 635 881 686

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Carretera de Les Carpes, Olesa de Montserrat (RG), Ribes Blaves, Vacarisses, Pujada a Els Caus (Alt de l’Obac)

TORNADA: Alt de l’Obac, Terrassa (RG), Les Fonts, Rubí (RG), Sant Cugat del Vallès, La Floresta (RG), Rancho El Paso, Conexió amb tram final In&Out, L’Arrabassada, Tibidabo (RG), Vallvidrera, Barcelona.

TORNADA OPCIONAL: Un cop a la cruïlla del Rancho El Paso, seguir directe per Les Planes a Vallvidrera o pujar per l’In & Out a L’Arrabassada.

SORTIDA: 7.00 h de Palau Reial

Distancia: 110 qm. Desnivell: 1.474 m Index duresa IBP: 99

 

Dia 15 Juliol: Montserrat 360º - Marganell. “Café de Marganell” Tel.: 93 835 71 50

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Carretera de Les Carpes, Olesa de Montserrat (RG), Colonia Can Sedó, Esparraguera, Collbató, El Bruc, Alt de Can Massana, Marganell

TORNADA: Marganell, Castellbell i el Vilar, Monistrol de Montserrat, Olesa de Montserrat, Les Carpes, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, Polígon La Ferralla, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: 6:30 h de de Palau Reial

Distancia: 128 qm. Desnivell: 1.423 m Index duresa IBP: 105

 

Dia 22 Juliol: ESPECIAL ESTIU – LA CERDANYA 360º

Desplaçament en vehícle fins al punt de partida de 150 Qm. Aprox 2:00 h Amb Peatjes de Manresa i Túnel del Cadí

Es prega máxima puntualitat per al correcte desenvolupament de la sortida. Punt de sortida recomenat Barcelona 6.00 h

RECOREGUT: Alp, Das, Area del Túnel del Cadí, Riu, Pedra, Bor, Bellver de Cerdanya, Pi, Santa Eugènia, Montellà, Martinet, LLes, Coboriu de la Llosa, Ardòvol, Prullans, Bellver de Cerdanya, Isòvol, All, Ger, Bolvir, Sant Martí d’Aravó, Puigcerdà, Bourgmadame, Osseja, Palau de Cerdanya, Age, Vilallobent, Les Pereres, Mas Sant Marc, Soriguerola, Sanavastre, Prats, Alp.

SORTIDA: 8.00h desde el Rte. David’s d’Alp.

Distancia: 103 qm. Desnivell: 1.800 m Index duresa IBP: 130

 

Dia 29 Juliol: Castellar del Vallès “Rte. Can Petasques”

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Castellbisbal, Rubí, Les Fonts (RG), Riera de Terrassa 1/2 (RG), Matadepera, Castellar del Vallès TORNADA: Castellar del Vallès (RG), Sentmenat, Polinyà, Santiga (RG), Ripollet, Montcada i Reixac (RG), Santa Coloma de Gramenet, Barcelona.

SORTIDA: 7.00 h de Palau Reial

Distancia: 88 qm. Desnivell: 1.002 m Index duresa IBP: 93

 

AGOST 2023

 

Dia 5 Agost: Can Massuet del Far “Rte. El Trencat” Tel.: 93.599.22.89

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs, Carril bici Riu Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Montcada i Reixac (RG), Sant Fost de Campcentelles, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Vilanova del Vallès, La Roca del Vallès (RG), Santa Agnès de Malanyanes, Carretera C-35, Llinars del Vallès, Alt de Can Bordoi (RG), Urb. Can Massuet del Far.

TORNADA: Urb. Can Massuet del Far, Dosrius, Argentona, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar (RG), Premia de Mar, El Masnou, Montgat (RG), Badalona, Sant Adrià de Besòs, Barcelona

SORTIDA: 7.00 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 98 qm. Desnivell: 750 m Index duresa IBP: 63

 

Dia 12 Agost: Sant Antoni de Vilamajor “El rebost dels Guiu” Tel.: 93 845 07 91

ANADA: Pl Espanya, Sant Adrià de Besòs, Badalona, Montgat (RG), El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar (RG), Cabrera de Mar, Agell, Argentona, Dosrius, Alt de Can Bordoi (RG), Llinars del Vallès, Vial de servei, Villalba Saserra, Sanata, Sant Antoni de Vilamajor.

TORNADA: Sant Antoni de Vilamajor, Llinars del Vallès, Santa Agnès de Malanyanes, La Roca del Vallès (RG), Vilanova del Vallès, Montornès del Vallès, Martorelles, Sant Fost de Campcentelles, Montcada i Reixac (RG), Cerdanyola del Vallès, Alt Forat del Vent (RG), Barcelona.

SORTIDA: 7:00 h de Pl. d’Espanya

Distancia: 109 qm. Desnivell: 941 m Index duresa IBP: 68

 

Dia 19 Agost: Sant Feliu de Codines “Bar Nou Can Vidal” Tel.: 93 866 01 27

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs, Carril bici Riu Besòs, Santa Coloma Gramenet, Montcada i Reixac (RG), Sant Fost Campsentelles, Martorelles, Mollet del Vallès (RG), Escola de Policía, Parets del Vallès, LLiçà de Vall, LLiçà d’Amunt, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues i Riells, Sant Feliu de Codines.

TORNADA: Sant Feliu de Codines, Caldes de Montbui, Palau i Soità (RG), Camí de Gàllecs, Mollet del Vallès, Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Montcada i Reixac (RG), Santa Coloma de Gramenet, Barcelona.

OPCIONAL: Fer la pujada desde Bigues i Riells per l’Urbanització El Racó del Bosc.

SORTIDA: 7:00 h de la Pl. Espanya

Distancia: 95 qm. Desnivell: 964 m Index duresa IBP: 55

 

Dia 26 Agost: Sant Sadurní d’Anoia. “Cava Canals i Domingo”

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), Cervelló, Vallirana, Les Casetes d’en Julià, Lledoner, Alt del Ordal (RG), Ordal, El Pago (RG), Sant Pau d’Ordal, Lavern, Vía Rural entre vinyes, Sant Sadurní d’Anoia.

TORNADA: Sant Sadurní d’Anoia, Gelida (RG), Castellví de Rosanes, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, Polígon La Ferralla, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: 7:00 h del Palau Reial

Distancia: 95 qm. Desnivell: 1.222 m Index duresa IBP: 70

 

SETEMBRE 2023

 

Dia 2 Setembre: Collbató (per l’Aeri) “Rte Can Llates” Tel.: 93.777.00.15

ANADA: Palau Reial, Esplugues de lobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Carretera de Les Carpes, Olesa de Montserrat (RG), Colonia Can Sedó continuar hacia arriba para salir al lado del Aeri de Montserrat, Carretera a Collbató, Collbató.

TORNADA: Collbató, Entrada Autovía A-2, Sortida 576, Esparraguera, Olesa de Montserrat, Carretera de Les Carpes, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, Polígon La Ferralla, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

Opcional: Opcional a l’entrada de Collbató pujar el quilòmetre i mig per arribar a les coves de salnitre per gaudir de les seves vistes.

SORTIDA: 07:30 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 104 qm. Desnivell: 1.327 m Index duresa IBP: 74

 

Dia 9 Setembre: Sant Llorenç d’Hortons

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Sant Joan Samora, Sant Llorenç d’Hortons.

TORNADA: Sant Llorenç d’Hortons, Gelida, Martorell (RG), Polígon la Ferralla, Mirasol, Valldoreix, Les Planes (RG), In&Out, L’Arrabassada, Tibidabo(RG), Vallvidrera, Barcelona

SORTIDA: 7:30 h de Palau Reial (Av. Diagonal, 686)

Distancia: 93 qm. Desnivell: 1.414 m Index duresa IBP: 83

 

Dia 16 Setembre: Castellbisbal (4 cims) Rte. Can Costa. Tel.: 93.772.07.84

ANADA: Pl. Espanya, Vallvidrera, Cruïlla del Tibidabo, Sant Cugat del Vallès (RG), Bellaterra, Sabadell (RG), Sant Quirze del Vallès, Alt de Can Barata, Rubí, Les Fonts, Terrassa (RG), Alt Creu dels 3 Batlles, Castellbisbal (Can Costa)

TORNADA: Castellbisbal (Can Costa), El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Bartomeu de la Quadra, Alt de Santa Creu d’Olorda (RG), Barcelona.

(ALTERNATIVA TORNADA): La ultima subida puede obviarse en voluntariamente debido a la dureza de la ruta.

SORTIDA: 7:30 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 83 qm. Desnivell: 1.578 m Index duresa IBP: 91

 

Dia 23 Setembre: Olesa Bonesvalls (Corbera+Vallirana) “Casal” Tel.: 93 845 09 84

ANADA: Palau Reial, Av. Diagonal, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Can Coll, Corbera de Llobregat (RG), Ubanització Les Rovires, Cervelló, Vallirana, Les Casetes d’en Julià, Alt de Pla de Pelach (RG), Olesa de Bonesvalls.

TORNADA: Olesa de Bonesvalls, Begues (RG), Gavà, Aeroport T-2, El Prat de Llobregat, Zona Franca, Barcelona.

SORTIDA: 7:30 h de Palau Reial.

Distancia: 91 qm. Desnivell: 1.200 m Index duresa IBP: 93

 

Dia 30 Setembre: Especial Riudecanyes

 Desplaçament en vehícle fins al punt de partida a uns 130 km i prop de 1h30' de camí

Es prega máxima puntualitat per al correcte desenvolupament de la sortida.

RECOREGUT:Riudecanyes, Montbrió del Camp, Montroig del Camp, Pratdip, Santa Marina, Tivissa, Coll de Fatxes, Tivissa, La Serra d'Almós, Els Guiamets, Capçanes, Marçà, Pradell de la Teixeta, Alt de la Teixeta, Duesaigues i Riudecanyes (opcional de Riudecanyes coronar el Castell de Escornalbou)

SORTIDA: 8.30h desde Restaurant la Sociedad a Riudecanyes. 83 km, 1300 desnivell

 

OCTUBRE 2023

 

Dia 7 Octubre: TransCollserola “Bar Montflorit” Tel.: 93 639 91 12

ANADA: Palau Reial, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Pujada a la Sanson, Santa Creu d’Olorda (RG), Sant Bartomeu de la Quadra, La Rierara, La Floresta, Vallvidrera, Cruïlla Tibidabo (RG), Sant Cugat del Vallès, Cerdanyola del

Vallès.

TORNADA: Cerdanyola del Vallès, Alt del Forat del Vent, Barcelona

SORTIDA: 8:00 h de Pl. d’ Espanya

Distancia: 70 qm. Desnivell: 1.400 m Index duresa IBP: 94

 

Dia 14 Octubre: Martivell (per Ordal) Rte. Meson Suso Tel.: 93.891.27.53

ANADA: Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), Cervelló, Vallirana, Les Casetes d’En Julià, Alt de l’Ordal (RG), Ordal, Els Cassots, Sant Sadurní d’Anoia (RG), Martivell.

TORNADA: Martivell, Gelida, Castellví de Rosanes, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, La Ferralla, El Papiol, Molins de Rei (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

Opcional: En arribar a Molins qui encara tingui ganes de gresca pot pujar a Santa Creu d’Olorda

SORTIDA: 8:00 h de Palau Reial

Distancia: 90 qm. Desnivell: 1083 m Index duresa IBP: 68

 

Dia 21 Octubre: PEU DE COSTES “Rte. Casa Lloret” Tel.: 93 665 00 85

ANADA: Palau Reial, Av. Diagonal, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat (RG), Viladecans, Gavà, La Sentiu, Castelldefels, Les Botigues de Sitges.

TORNADA: Les Botigues de Sitges, Castelldefels, Gavà Mar, Autovía C31, Les Filipines (RG), Aeroport Barcelona-El Prat, El Prat de Llobregat (RG), Zona Franca, Barcelona.

Opcional: En arribar a Peu de Costes qui vulgui pot fer una Maladona, o a Barcelona pujar al Castell

SORTIDA: 8:00 h de Palau Reial.

Distancia: 80 qm. Desnivell: 700 m Index duresa IBP: 54

 

Dia 28 Octubre: Can Raiguer. Esmorzar final temporada de estiu

Martorelles Rte. Can Raiguer

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs (RG) , Montgat (RG), Tiana, Alt de la Conrería, Sant Fost de Campsentelles, Martorelles.

TORNADA: Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Alt de la Conrería, Badalona, Pujada a Tanatori i Can Ruti, Alt de la Vallençana, Montcada i Reixac, (RG), Santa Coloma de Gramenet, Barcelona.

SORTIDA: 8:00 h de Pl. Espanya.

Distancia: 70 qm. Desnivell: 1.021 m

 

CALENDARI HIVERN 2023-2024

 

NOVEMBRE 2023

 

4 Novembre: Sitges “Bar - Restaurant La Era” Tel.: 93 894 73 99

ANADA: Pl. Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat (RG) , Enllaç a Terminal 2, Zona externa del Aeroport a Les Filipines, Autovia C-31 – Gavà Mar, Castelldefels (RG), Les Botigues de Sitges, Garraf, Alt de la Mala Dona (RG) Garraf, Sitges.

TORNADA: Sitges, Garraf, Les Botigues de Sitges (RG), Castelldefels, Autovia C-31, Gavà Mar, Rotonda de Filipines (RG), El Prat de Llobregat, Zona Franca, Barcelona.

SORTIDA: 8:00 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 86 qm. Desnivell: 672 m Index duresa IBP: 48

 

11 Novembre: Vallromanes “Bar Casal” Tel.: 93 572 90 05

ANADA: Pl. Espanya, Montcada i Reixac (RG) , Alt de la Vallençana (RG), Badalona, Alt de La Conrería (RG), Sant Fost de Campcentelles, Martorelles, Montornès del Vallès, Vilanova del Vallès (RG), Vallromanes.

TORNADA: Vallromanes, Vilanova del Vallès, Montornès del Vallès, Martorelles, Sant Fost de Campcentelles, Montcada i Reixac, (RG), Cerdanyola del Vallès, Forat del Vent (RG), Barcelona.

Tornada opcional: En arribar a Montcada, anar directe a Barcelona.

SORTIDA: 8:00 h. de Pl. Espanya.

Distancia: 87 qm. Desnivell: 1.200 m Index duresa IBP: 84

 

18 Novembre: Les Carpes (per Ullastell) “Rte. Casa Pedro” Tel: 93 770 22 78

ANADA: Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvenr, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Castellbisbal, Alt de la Creu de Batlles (RG), Ullastrell, Santa María de Vilalba, Carretera de Les Carpes (urbanització Les Carpes)

TORNADA: Urbanització Les Carpes, Carretera de Les Carpes, Martorell, Polígon Industrial El Congost (RG), Sant Andreu de la Barca, La Ferralla, El Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

Tornada opcional: En arribar a Molins de Rei anar a fer la Pujada a Santa Creu d Olorda.

SORTIDA: 8:00 h de Palau Reial

Distancia: 72 qm. Desnivell: 786 m Index duresa IBP: 46

 

25 Novembre: Santa Agnés de Malenayanes “Bar Republica” (dinar entrega de premis)

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs (RG) , Badalona, Montgat (RG), El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Mataró (RG), Argentona, Dos Rius, El Collet, Cardedeu (afores), La Roca Village, Santa Agnès de Malanyanes

TORNADA: Santa Agnés de Malanyanes, Camins agrícuoles, La Roca del Vallès, Granollers, Valldoriolf, Vilanova del Vallès, Montornès del Vallès, Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Montcada i Reixac (RG), Santa Coloma de Gramenet, Barcelona.

SORTIDA: 8:00 h de Pl. Espanya.

Distancia: 92 qm. Desnivell: 833 m Index duresa IBP: 47

DESEMBRE 2023

 

2 Desembre: Torrentbó (Coll del Pollastre) “Rte. Tres Turons” 93 795 14 46

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs (RG) , Badalona, Montgat, El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Carrefour Matarò (RG), Arenys de Mar (RG), Arenys de Munt, Coll del Pollastre, Torrentbó.

TORNADA: Torrentbó, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró (RG), Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou, Montgat Nord (RG), Badalona, Barcelona.

SORTIDA: 8.00 h. de Pl. Espanya

Distancia: 101 qm. Desnivell: 736 m Index duresa IBP: 56

 

9 Desembre: Sant Esteve de Sesrovires “El Casino” Tel.: 93 771 48 42

ANADA: Pl Espanya, Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Castellví de Rosanes, Gelida, Sant Llorenç d’Hortons (RG), Sant Joan Samora i Sant Esteve de Sesrovires.

TORNADA: Sant Esteve Sesrovires, Martorell (RG), Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Molins de Rei, (RG), Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, Barcelona.

SORTIDA: 8.00 h de Plaça Espanya 8:30 h de Pl. Ajuntament d’Esplugues

Distancia: 84 qm. Desnivell: 898 m Index duresa IBP: 60

 

16 Desembre: Castellbisbal “Rte. Can Costa” Tel.: 93 772 07 84

ANADA: Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), Pallejà, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Carretera de Terrassa, Alt Creu de Batlles (Antenes), Tornar cap a Can Costa abans de entrar a Castellbisbal.

TORNADA: Castellbisbal, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Valldoreix, Les Planes (RG), Desviament IN&OUT, Carretera de L’Arrabassada, Tibidabo, Vallvidrera, Barcelona

SORTIDA: 8.00 h de Palau Reial

Distancia: 79 qm. Desnivell: 1.146 m Index duressa IBP: 55

 

23 Desembre: Caldes de Montbui

ANADA: Pl. Espanya, Vila Olímpica, Sant Adrià de Besòs (RG), Carril bici Riu Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Montcada i Reixac (RG), Ripollet , Santiga, Sabadell, La Salut, Sentmenat, Caldes de Montbui.

TORNADA: Caldes de Montbui, Palau-Solita i Plegamans, Poligons, Santa Perpétua de Mogoda, La Florida, La Llagosta, Polingons, Montcada i Reixac (RG), Santa Coloma de Gramenet, Barcelona

SORTIDA: 8:00 h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 85 qm. Desnivell: 823 m Index duresa IBP: 45

 

30 Desembre: Circuit Montjuïc

Trobada a les 9:00 a Plaça Espanya

GENER 2024

 

6 Gener: Rubí (per Ullastrell) “Bar Torrecilla” Tel. 93 697 56 45

ANADA: Palau Reial (RG), Esplugues de Llobregat (RG), Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei (RG), El Papiol, Polígon La Ferralla, Sant Andreu de la Barca, Martorell (RG), Alt de la Creu de Batlles “Antenes” (RG), Rubí.

TORNADA: Sant Cugat del Vallès (per La Floresta), Les Planes, Vallvidrera (RG), Barcelona

Tornada Opcional: un com a Vallvidrera pujar fins al Tibidabo.

SORTIDA: 8.30 h de Palau Reial, 08.45 h Ajuntament d’Esplugues

Distancia: 75 qm. Desnivell: 1.042 m Index Duresa IBP: 61

 

13 Gener: Arenys de Mar “Bar La Tasqueta” 93.795.98.80

ANADA: Pl. Espanya, Sant Adrià de Besòs (RG), Badalona, Montgat, El Masnou, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Mataró (RG),San Andreu de Llavaneres, Caldes d’estrac.

 TORNADA: Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró (RG), Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou, Montgat (RG), Badalona, Barcelona.

Tornada opcional: En arribar a Montgat, anar en direcció Badalona per a pujar Can Ruti i La Vallençana i rotnar per Montcada (i Cementiri qui vulgui).

SORTIDA: 8.00 h. de Pl. Espanya

Distancia: 87 qm. Desnivell: 225 m Index duresa IBP: 31

 

20 Gener: Sitges “Bar - Restaurant La Era” Tel. 93 894 73 99

ANADA: Pl. Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat (RG) , Enllaç a Terminal 2, Zona externa del Aeroport a Les Filipines, Autovia C-31 – Gavà Mar, Castelldefels (RG), Les Botigues de Sitges, Garraf, Alt de la Mala Dona (RG), Sitges.

TORNADA: Sitges, Garraf, Les Botigues de Sitges (RG), Castelldefels, Autovia C-31, Gavà Mar, Rotonda de Filipines (RG), El Prat de Llobregat, Zona Franca, Barcelona.

Opcional: Pujada al Castell de Montjuïc a la tornada.

SORTIDA: 8:00h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 84 qm. Desnivell: 672 m Index duresa IBP: 50

 

27 Gener: Canet de Mar “Bar el Molí” Tel. 93 818 93 42 (assemblea a les 17 al centre Cívic el Sortidor)ANADA: Pl.

TORNADA: Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró (RG), Vilassar de Mar, Premià de Mar, El Masnou, Montgat (RG), Badalona, Barcelona.

SORTIDA: 8:00h. de Pl. Espanya

Distancia: 95 qm. Desnivell: 455 m Index duresa IBP: 42

 

FEBRER 2024

 

3 Febrer: Vilanova Los almendros 2 – La Nau” Tel. 603 10 54 58

ANADA: Pl. Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat (RG) , Enllaç a Terminal 2, Zona externa del Aeroport a Les Filipines, Autovia C-31 – Gavà Mar, Castelldefels (RG), Les Botigues de Sitges, Garraf, Alt de la Mala Dona (RG), Sitges (RG) i Vilanova

TORNADA: Vilanova, Sitges, Garraf, Les Botigues de Sitges (RG), Castelldefels, Autovia C-31, Gavà Mar, Rotonda de Filipines (RG), El Prat de Llobregat, Zona Franca, Barcelona.

Opcional: Pujada al Castell de Montjuïc a la tornada.

SORTIDA: 8:00h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 103 qm. Desnivell: 794 m Index duresa IBP: 66

 

10 Febrer: Dos Rius  “Can Parral” Tel.: 93 791 91 78

ANADA: Pl. Espanya, El Forum, Sant Adria de Besos(RG), Badalona, Montgat, Masnou, Premia, Vilassar (RG) ,Cabrera, Argentona, Dos rius

TORNADA:  Dosrius, Argentona, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar (RG), Premià de Mar, El Masnou, Montgat (RG), Badalona, Barcelona..

SORTIDA: 08:00 h de Pl. d’ Espanya

Distancia: 82.1 qm. Desnivell: 317 m Index duresa IBP: 32

 

17 Febrer: Sitges “Bar - Restaurant La Era” Tel. 93 894 73 99

ANADA: Pl. Espanya, L’Hospitalet de Llobregat, El Prat de Llobregat (RG) , Enllaç a Terminal 2, Zona externa del Aeroport a Les Filipines, Autovia C-31 – Gavà Mar, Castelldefels (RG), Les Botigues de Sitges, Garraf, Alt de la Mala Dona (RG), Sitges.

TORNADA: Sitges, Garraf, Les Botigues de Sitges (RG), Castelldefels, Autovia C-31, Gavà Mar, Rotonda de Filipines (RG), El Prat de Llobregat, Zona Franca, Barcelona.

Opcional: Pujada al Castell de Montjuïc a la tornada.

SORTIDA: 8:00h de Pl. d’ Espanya.

Distancia: 84 qm. Desnivell: 672 m Index duresa IBP: 50

 

24 Febrer: Sant Cebria de Vallalta “Rte. Can Martri ” Tel. 937 63 00 43

ANADA: Pl. Espanya, El Forum, Sant Adria de Besos(RG), Badalona, Montgat, Masnou, Premia, Vilassar , Mataro (RG) Caldetes, Arenys, Sant Pol i Sant Cebria de Vallalta

TORNADA:  Sant Cebria de Vallalta, Sant Pol,. Arenys, Caldetes, Mataro, Vilassar, Premia, Masnou, Montgat (RG) Badalona, Sant Adria de Besos (RG) El Forum, Barcelona

SORTIDA: 08:00 h de Pl. d’ Espanya

Distancia: 106,31 qm. Desnivell: 343 m Index duresa IBP: 42

 

Grup B: OLESA de MONTSERRAT “Can Vilalba”

ANADA: Per Molins de Rei, Sant Andreu de la Barca, Martorell, Ctra. de les Carpes, (RG)

a Olesa de Montserrat (RG) i tots junt fins al restaurant.

TORNADA: Pel mateix recorregut, alt del Congost (RG), Sant Andreu de la Barca i Molins

de Rei, (RG) Sant Feliu i Barcelona

Sortida a les 8:00 h del Palau Reial 65 Km.

 

Veterans: Sant Andreu de la Barca

Sortida a les 8:00 Barcelona, 9:00 Sant Feliu de Llobregat, 50 km.