Vols contactar amb nosaltres o fer-te soci?
Pots venir i provar a qualsevol de les sortides que tenim publicades al grup, així ens pots conèixer de primera ma, si teniu qualsevol dubte o questió, Tens les següents maneres de fer-ho:

• Tenim un espai a Bike it C/Consell de Cent 180, local 3 (08015) Barcelona. Vine un dia de reunió i ens coneixeràs

• El local social del club està a la Coordinadora d'Entitats del Poble Sec al C/Elkano 24, Barcelona. Allà pots preguntar per nosaltres

• Si vols fer servir el telèfon, aquí va el número de contacte del club: 617923699 (aquest número te compte de watsapp operatiu si prefereixes enviar-nos un watsapp). I el telèfon fixe de la coordinadora on us atendran son el 93 443 21 72 i el 93 329 99 52

• Si t’estimes més el correu electrònic, el nostre correu es grupa@acmontjuic.org

• Al apartat de sortides d'aquesta web veuràs els diferents calendaris dels grups on sortim de Plaça Espanya (sota les torres venecianes) o a Palau Reial Diagonal banda muntanya. Si vens un dia i preguntes per nosaltres ens coneixeràs dins el nostre àmbit natural que es sobre la bicicleta, pots venir a provar sense cap mena de compromís.

"La quota de soci regular es de 35 €. al any, que inclou a més de formar part de la grupa i participar regularment de les seves sortides, classificacions, a més de optar als premis de la regularitat, un petit bidó del club obsequi de benvinguda, 3 butlletins al any que podrà rebre a casa o via correu electrònic, i descompte total o parcial en alguns events de temporada com la pernilada, l'esmorzar de comiat o el dinar del club."

"Per la gent que vulgui ser soci de la grupa i formar part de la nostre associació, però que no pugui sortir amb els diferents grups del club, tenim la quota de simpatitzant de 10 euros al any que inclourà la recepció de 3 butlletins al any via correu electrònic."