Vols contactar amb nosaltres o fer-te soci?

Vull contactar amb vosaltres!

Tens les següents maneres de fer-ho:

• El local social del club al centre Civic del Sortidor, a la sala “Anxovada”. (A la plaça del Sortidor del Poble Sec). Si vius a prop, el primer dijous de cada mes hi som, entre les 18.00 i les 20.00 hores.

• Si vols fer servir el telèfon, aquí va el número de contacte del club: 617923699. I el telèfon fixe de la coordinadora on us atendran son el  93 443 21 72 i  el 93 329 99 52

• Si t’estimes més el correu electrònic, pots enviar un email a grupa@acmontjuic.org o omplir el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Tu nombre (requerido)

Tu Email (requerido)

Asunto

Tu Mensaje

Però si el que et ve de gust és provar sense compromís, no ho dubtis: estudia el calendari que trobaràs en aquesta pàgina web i presenta’t qualsevol dissabte pel matí. Seràs ben rebut, això no ho dubtis!

Vull fer-me soci

Si vols fer-te soci has d’enviar-nos el següent formulari d’inscripció perfectament complimentat per email, una vegada el rebem t’indicarem com pagar la quota annual i informació relativa a altres temes com les sortides, la llicència federativa o la adquisició de roba.

Descarregar full inscripció al club

 

 

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

Moltes felicitats per la perfecció i extensió de la vostra plana referent a les altimetries dels colls de muntanya.
Endavant, que no decaigui!
Frederic Ràfols

Bona tarda,
Quan tingui un moment us faré una visita a les vostra seu, però de moment us volia consultar els tipus d’assegurança que vosaltres feu als vostres assosiats. Hi nirat la de la federació catalana i no acaba d’agradar-me.
Ha veure si fos possible enviar-me aquesta informació.

Fins aviat

Enric

Hola bon dia,
sóc agent de Catalana Occident i m’agradaria contactar amb vostès per poder oferir-los una nova assagurances per a ciclistes que crec els pot interessar. Només amb 15 euros aprox. a l’any circularan amb tranquil·litat. Si desitgen posar-se en contacte, el meu telèfon és: 609 79 36 99. Espero la seva trucada per a qualsevol consulta. Salutacions

Sorry, the comment form is closed at this time.