Qui som?

La Grupa, avui

En l’actualitat, la Grupa és un club cicloturista de Barcelona, la principal activitat del qual (encara que no l’única) són les sortides en bicicleta tots els dissabtes de l’any (de forma espontània i no oficial, també hi ha grups que surten els dimarts, els dijous i els diumenges).

Aquestes sortides acostumen a reunir un grup força heterogeni d’amics de totes les edats (amb un promig de 70 assistents) que ens organitzem en diferents grups segons el nostre nivell, les nostres ganes i les nostres forces.

A més, la Grupa organitza regularment d’altres tipus d’activitats, com la Bicicletada del Poble Sec, el repartiment de premis de les temporades d’estiu i hivern, la sortida especial anual per a ciclistes i acompanyants, altres sortides “especials”, la “pernilada”, etc.

També participem activament en la Mostra d’Entitats del Poble Sec, en els circuits de Llarga Distància i Xallenge de la Federació Catalana, així com en diferents Marxes Cicloturistes d’àmbit nacional i internacional (Quebrantahuesos, Puertos de Ribagorza, Marmotte, Maratona dels Dolomites, Étape du Tour, etc.)

La Grupa publica quatrimestralment un Butlletí que informa a tots els socis de les notícies i esdeveniments més importants que es produeixin al club. En aquest Butlletí tots podem participar amb aportacions personals d’experiències i anècdotes que serveixen per a enriquir la nostra entitat i gaudir en comú de la nostra passió per la bici.

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

afortunadamente encontré, para el “trabajo” que estoy haciendo sobre el ciclismo nacional anterior a 1960, que tanto “la vanguardia” como “diario deportivo” disponían de una hemeroteca a la que se podía acceder a través de internet. Esto facilitó y facilita aún mi labor ya que puedo acceder a noticias ciclistas de principios del pasado siglo. Estoy mediando la decada de los cincuenta y en consecuencia creo que me falta relativamente poco. Sé que no se podrá publicar, de ello ya tengo alguna experiencia,
y hacerlo por mi cuenta, como ha tenido que hacer en otras ocasiones, no puedo permitírmelo. De la AC Montjuit tengo reseñados bastantes corredores, así como carreras, pero la
dificultad con la que tropiezo es que las fotos de prensa de aquella época salen de muy mala calidad o nula. Mi intención al escribirles es para solicitar, de alguíen que
tenga fotografías antiguas ( tipo carnet )de corredores catalanes o de otras regiones, de antes de 1960, me pueda proporcionar “fotocopias” de los mismos. Por supuesto que yo me haré cargo de cuánto me diga.
Mi dirección es Angel Santisteban. Calle Álamos 36-4ºB
29004 Málaga
Mi agradecimiento por tener la oportunidad de poder dirigirme a ustedes.Un cordial saludo
lo que suponga de gastos.

Sorry, the comment form is closed at this time.