llicències 2018

El dilluns dia 18 de desembre s’obre el  període per donar d’alta les noves llicències.
Com la resta d’anys hi ha dos tipus de llicències:
– UCI: que inclou assegurança per tot el mon i la cobertura per participar a qualsevol marxa del mon
– Catalana: que inclou assegurança per tot el mon i la cobertura per participar a qualsevol marxa catalana.

Els preus que tenim son:
El preu de la UCI es de 112 euros
El preu de la Catalana es de 97 euros

Teniu tota la informació a la web:
https://www.ciclisme.cat/noticies/sobre-el-periode-sollicitud-i-renovacio-llicencia-esportiva-i-com-novetat-es-crea-el-carnet

 

Es continuarà fent el carnet ciclista que valdrà 25 euros, però encara no està disponible, estarà en breu. Us avisarem quan hi sigui i de la mateixa manera que la llicència es tramitarà via el club.

En tots els casos el procediment per adquirir la llicència o el carnet serà el pagament al compte del club (Banc de Sabadell):  ES59 0081 0332 7300 0127 7828, indicant molt clarament el nom.

Com ja tenim les dades des del club tramitarem la llicència i la recollirem i distribuirem via els canals tradicionals (capitans del grups, assemblea o local social).

Com la resta d’anys les primeres llicències mirarem de tramitar-les i sobretot recollir-les ràpid, i a partir de l’assemblea les recollides seran més espaiades.

Did you enjoy this post? Why not leave a comment below and continue the conversation, or subscribe to my feed and get articles like this delivered automatically to your feed reader.

Comments

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)