Arran de les instruccions fetes públiques ahir pel Ministeri de Sanitat en l’Ordre SND/414/2020, de 16 de maig, en què es flexibilitzen determinades restriccions establertes en la declaració d’estat d’alarma per a les fases 0 i 1, tal i com adjuntem:

http://esport.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/comunicat-fexiblitzacio-fases

https://www.ciclisme.cat/noticies/comunicat-canvis-en-les-condicions-de-la-practica-esportiva-partir-del-1805

A partir del dilluns dia 18 de maig, es podrà sortir amb les mateixes restriccions horàries que ja existien (de 6:00 a 10:00 i de 20:00 a 23:00 en municipis més grans de 10000 habitants, i sense restricció en municipis de menys de 10000 habitants), però el límit de desplaçament no serà el municipi si no la regió sanitària en el cas d'estar federat (llicència catalana o UCI). Si no està federat la limitació continuarà sent el municipi com fins ara.

I a partir del 25 de maig, i sota les condicions esmentades anteriorment serà possible anar en grups de fins a màxim 10 persones, sempre mantenint la distància social.

Recordem la importància de complir les mesures de seguretat, portar mascareta sempre que sigui possible i mantenir distància social. Encara que la normal deixi anar fins grups de 10, recomanem que les trobades siguin més en petit comité.